Wij blijven onze kennis verbreden en voorop lopen in de bouw.

Wij zijn BimBuildings. Door onze vooruitstrevende blik en onze passie voor het modelleren willen wij niet stil blijven staan. Wij genieten ervan om het BIM model van de opdrachtgever te verbeteren met nieuwe technieken. Wij streven ernaar om onze kennis uit te breiden met de nieuwste bouwtechnieken en technieken in het modelleren. Het zal je dan ook niet verbazen als deze direct zijn toegepast in de laatste modellen.

BimBuildings een begrip in bouwend Nederland.

Wij zijn BimBuildings, een jonge en dynamische onderneming. Wij zijn pioniers in de bouw en richten ons op nieuwe technieken en ontwikkelingen.

Visie Niet alleen de allergrootste projecten moeten uitgevoerd worden in BIM, maar alle projecten moeten met behulp van BIM uitgevoerd worden. Wij zijn er om ondernemers te helpen met het opstarten van BIM tot het verbeteren van processen en modellen. In organisaties waar kennis en tijd ontbreekt om bezig te zijn met ontwikkeling willen wij daarbij hulp bieden. Doordat wij onze kennis implementeren kunnen wij uw organisatie verder optimaliseren. Deze kwaliteiten vertalen zich door in de gebouwen die worden gebouwd.

Doel Ons doel is om bouwbedrijven, architecten, onderaannemers, installateurs en constructeurs de voordelen van BIM te laten ervaren. Daarbij willen wij de interne en externe processen verbeteren, faalkosten verminderen en de kwaliteit van bouwwerken verhogen.

Wij werken projecten uit tot in de puntjes en ontzorgen de klant maximaal

Waarom Voor Ons Kiezen?

Start Uw Nieuwe Project Hier!

Wij blijven onze kennis verbreden en voorop lopen in de bouw.

Door onze vooruitstrevende blik en onze passie voor het modelleren willen wij niet stil blijven staan. Wij genieten ervan om het BIM model van de opdrachtgever te verbeteren met nieuwe technieken. Wij streven ernaar om onze kennis uit te breiden met de nieuwste bouwtechnieken en technieken in het modelleren. Het zal je dan ook niet verbazen als deze direct zijn toegepast in de laatste modellen.